California King Bed!

Det får bli den sista låten nu ikväll, för sen ska jag sova i min beeeeed!!
Skolan idag har varit bra, imorgon har jag en lång dag i skolan framför mig, 6 lektioner. Så ska gå och lägga mig nu, för ska gå upp 20 i 6 imorgon :(
Blir inget långt inlägg, bloggar nog bättre imorgon :)
11 Månader Med Älskling!
Älskar Dig, Robin Hyyppä! <3<3

Min hatt! Love it!<33

img_2627 (MMS)

Min hatt! Love it!<33


Godnatt!<3

Nu går jag snart och lägger mig, eller efter detta inlägget lägger jag mig i sängen för att sen sova. Har faktiskt pluggat lite idag, typ halva no-läxan som vi fick idag till nästa måndag, alltid bra att ha det gjort (y)
Har engelska glosor till onsdag, 20 ganska lätta. Men tyvärr glömde jag mitt skriv-häfte hos Robin så har inte kunnat plugga på dom idag men pluggade på dom på lektionen idag så det är lugnt, jag kan dom flesta och har kvällen imorgon på mig :)
Åååh vad det regnar, funderar på att läsa en bok lite först innan jag somnar, men får se om jag orkar hihi :)
Vi hörs imorgon, saknar min älskling :(

Robins skol-dator

Tjolahopp!
Är hemma hos sötnosen, han har nyss varit och klippt sig, förväntade mig att sitta där i en halvtimme iaf, men det tog max 10 minuter sen var det klart, och det blev bra också :)
Sitter på hans nya skol-dator som jag har fått höra tjat om hela dagen ;)
Vi ska snart gå till stan i think :)
Skolan idag har varit bra, som ni såg i förra inlägget så hade jag sovmorgon, åkte in vid 9 ungefär, eller 10 i ngt sånt kanske det va. Träffade Elin och Sara lite sen gick dom in på lektion, då träffade jag älskling och följde honom till hans skola :) Idag var hade jag min första psykologi-lektion and i liked it!
Älskling så söt, han sitter på den andra och tar bilder :D på det nya håret i guess ;)
Vi hörs senare, posss!!
Gammal bild, fick ta ngn jag hade lagt upp redan hihi :)

Dagens outfit! Godmorgon allihopa :) märkt...

img_4871 (MMS)

Dagens outfit! Godmorgon allihopa :) märkte idag att jag har sov morgon, nice nice! Börjar halv 11 :) så nu sitter jag bara här hemma och myser med musik och min lilla vovve :) har även hunnit måla naglarna oranga :)


Spanish-words

Orkar inte skriva ngt haha, pluggar spanish-glosor "suck" :( men snackar med älskliiingen och davve samtidigt, eller aa lyssnar när dom snackar så det gör det lite roligare faktiskt haha, plus att jag lyssnar musik med :)
Detta är vad jag har att säga idag haha :)
Och tack älskling för att du gav mig spotify premium, du är bäst, love you!<3





Som jag visste så blev det inget mer inläg...

Som jag visste så blev det inget mer inlägg igår. Idag sov vi inte så länge, till tio ungefär men det funkar väl. Är ganska trött nu så vet inte om jag orkar ngt ikväll och Robin verkar heller inte så super taggad för ikväll så vi får se vad som händer :) idag har jag färgat Annies hår och Robins, Annie blev nöjd men det blev inte Robin han är typ jätte ledsen nu så jag har dåligt samvete nu för det :( men vi får fixa det imorgon. Jag är hungrig, tror att vi ska beställa hem mat lite sugen på pizza men ändå inte hihi :) nu ska jag iaf kolla på fotboll med älskling, Hampus och Annie. Liverpool vs Bolton, 1-0 än sålänge. :)


Ajdå dålig bloggning idag men har varit i ...

Ajdå dålig bloggning idag men har varit i skolan till två, först på morgonen var jag på Kattegatt och hämtade mitt busskort, fråga inte varför jag skulle hämta det där för det vet jag inte, haha! :) sen har jag varit med min pojke lite hemma först, så kom Simon, sen gick vi till Fredrik där även Olle och Felix och Linus va med, träffat ida, my, annie, och ngr till på stan under dagen och nu chillar vi i stan och jag hoppas att vi ska hem snart för jag har fruktansvärt ont i magen plus att jag har varit väldigt väldigt trött hela dagen. Men jag tror vi ska gå hem snart faktiskt :) hoppas vi ska kolla film då för vi ha en mys-kväll med älskling ikväll :) jag har världens bästa kille som alltid står vid min sida, detta var allt jag hade att säga för denna gång, bloggar imorgon, för antar att jag inte orkar ikväll/inatt haha :) kommer antagligen ändå somna direkt vi sätter igång filmen (a) så förvänta er inget mer inlägg ;) godnatt!! :) haha Btw skulle ha nyttig tjockis kväll för skulle köpa frukt, men så hat Hemköp stängt så blir godis, fuck life! Aja godnatt nu iaf :)


You make me whole again

Jag har världens bästa kille, jag vet att han älskar mig över allt annat, det har han bevisat nu dom senaste dagarna. Jag har betett mig som en idiot mot honom, ändå vill han fortfarande va med mig. Jag vet att jag inte kan fortsätta såhär, men vet inte vad det har varit med mig dom senaste dagarna, jag vet inte om det har med skolan att göra, allt är ju så nytt och det gör mig kanske osäker eller ngt, vet inte riktigt.. Det enda jag vet är att jag kan inte fortsätta såhär, jag måste försöka hitta tillbaka till mig själv. Måste bevisa för Robin att han betyder mycket för mig och att jag verkligen älskar honom. Han är mitt allt och jag hade inte klarat en dag utan honom, saknar honom varje natt jag sover utan honom. Jag ska bättra mig älskling, älskar verkligen dig! <3

Drottning Blanka, here i come ;)

Hej kära läsare!!
Denna dagen har varit bra, riktigt bra. Speciellt i skolan. Direkt när jag kom dit så snackade jag med rektorn sen ngn annan som skrev in mig i skolan och så, så nu är jag en del av Drottning Blanka och jag trivs redan bra. Så glad över att jag tog tag i detta och bytade.
Träffade redan tre nya vänner som heter Elin, Sara och Jennifer, jättesnälla. Direkt när jag kom in så sa dom: kom du kan sitta här!! Och det gjorde allt så mycket lättare. Redan nu kan jag snacka med dom om pretty much liksom :)
Vi har samma intressen med typ, vi är ganska lika vad vi har märkt än haha ;)
Blir inte så långt inlägg nu men ville bara uppdatera er om detta :)
Hade golfträning idag med, jag avgjorde hela tävlingen haha, gjorde så att mitt lag vann (A)
Nu ska jag snart sova, orkar inte duscha ikväll så gör det imorgon istället :)
Ska smsa lite med min prins sen sova, puss godnatt!!
Älskar dig min skatt!!

Sitter och väntar på att gå snacka med rek...

Sitter och väntar på att gå snacka med rektorn på aspero, samtalet med blanka-rektorn gick bra. Han sa att jag kan börja där redan imorgon så det känns väldigt bra faktiskt :)


Godmorgon nu är jag påväg in till stan med...

Godmorgon nu är jag påväg in till stan med bussen. Börjar 20 över 12 men ska till drottning blanka och prata med dom först om att få byta :) mailade dom igår och fick svar om att det finns platser kvar :) så det kommer nog bli bra :) efter jag varit på blanka så hinner jag nog träffa Robin och så måste jag nog äta något :) vi hörs senare så berättar jag hur det gick på blanka :) ha det bra!


Fucking Perfect!

Just nu älskar jag verkligen mitt liv.
Jag älskar min pojkvän.
Jag har haft en riktigt bra eftermiddag.
Jag har haft en bra och mysig kväll med finaste killen.
Jag är allmänt glad helt enkelt.
Med dig är jag underbar<3


Idag har jag då varit i skolan som ni kan läsa i förra inlägget, helt fel skola för mig, som ni också kan läsa i förra inlägget. Så lite tidigare ikväll mailade jag till Drottning Blanka, ett annat gymnasie i Halmstad, och frågade om det fanns plats i Samhälle Beteendevetenskaps-klassen för årskurs 1. Så jag hoppas på att det finns det för imorgon går jag till SYV på Aspero och så, för antar att det är den vägen jag får gå om jag ska lyckas byta :)

Imorgon har jag sovmorgon till 20 över 12, riktigt najs faktiskt. Men går upp typ halv 10 så kan jag träffa älskling kvart över 11 när hans första lektion är slut så tänkte jag att han och jag kan äta lunch typ, om han inte äter i skolan då :)

Nu ska jag inte göra så mycket mer än att lyssna lite blandad musik och kolla samma tråkiga inlägg på facebook om och om igen, och givetvis snacka med Robin :)
Vi hörs imorgon, ha det bra :)



Fyfan!! Skolan suger! Har verkligen gjort ...

Fyfan!! Skolan suger! Har verkligen gjort fel val. Imorgon går jag till syv och snackar med henne/honom och frågar om jag får byta till Drottning Blanka, för aspero känns så fel för mig.. Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har, för svårt är det inte iaf ..


Bildbomb!!


Orkar inte mer nu, kommer fler ngn dag :)

Hejjsan alla söta läsare!! Har saknat er o...

img_8060 (MMS)

Hejjsan alla söta läsare!! Har saknat er och bloggen :) jag har haft det helt underbart med älskling i Spaiiiin ;) men nu är vi hemma och det var lagom länge tycker jag :) skriver mer när jag kommer till min saknade dator där hemma, lägger in bilder till datorn och så får ni dom här lite senare ;) här kommer en bild sålänge iaf som ni får börja med..


Hej nu är jag på flyg platsen väntar på at...

Hej nu är jag på flyg platsen väntar på att gå in i gaten. Flyger om typ 20 minuter, lite nervös faktiskt hihi :) men det kommer bli bra. Ska försöka ta några bilder som ni får när jag kommer hem :) ha det så bra, puss och kram!! :)


På egna ben, på egen hand, och du ska få se, att jag kan ro i land

Hejj!
Nu ska jag snart åka med pappa in till stan för att möta upp farmor och farfar som ville träffas innan jag åker. Om jag inte har nämnt det så åker jag och älskling till Spanien imorgon bitti :)
Efter att jag träffat dom så ska jag träffa han och hans kompisar gissar jag på, tror ju knappast han är själv i stan haha :)
Har inte så mycket mer att berätta, kommer nog ett sista inlägg ikväll annars blir det ett sms-inlägg på flygetplatsen :)
Detta är inte det sista jag lovar!
Hade inget för mig så tog lite ego-bilder haha!
Här kommer vissa! :)

Summer is over!

Hejjj!
Var ett tag sen nu men jag har ärligt talat varken orkat eller haft tid till att blogga, det har hänt så mycket nu under Tall Ships Races!
Jag har haft ett par riktigt bra dagar med massa olika vänner!
Träffat både nya och gamla vänner!
Denna sommaren känns lyckad, trots att den har haft sina dåliga stunder.
Finns väl inte så mycket mer att säga, orkar inte berätta allt jag gjort under TSR. Men det har varit bra, kommer lite bilder från det iaf :)
Jag på båten Rona 2



Jag och kusin på båten



Jag, Olivia och Becka



Eric Saade



My och jag, och SOCKERVADD!!! <33333 Haha har aldrig varit så kladdig om händerna!!!



Jag, pappa som tog bild! :)

Tall Ships Races is on!

Heeeej!!!
Inte hemma, är på älsklings dator så kommer ingen bild i detta inlägg :)
Men tänkte att nu under tiden som jag väntar på att han ska gixa sitt hår och jag mitt sen så kunde jag uppdatera er lite :)
Igår var jag och Alexandra iväg i Getinge och badade och så, mycket mysigt!!
På kvällen åkte jag hem till älskling, vi var med Oscar och Emsa en stund sen gick vi hem, åt lite och sen gick och la oss i sängen.
Idag har jag träffat farmor och farfar. Jag har köpt ett par skor och en till bikini. Vi åt lunch i stan på Plaka.
Efter det körde dom mig till Tylösand där älskling och hans bror och hans tjej var och väntade.
Nu har vi precis duschat och ikväll är det Rix Fm, tror vi ska träffa Oscar och Emsa med, vet inte för fattar aldrig vad dom bestämmer :)
Nu ska jag börja sminka mig, puss!

Iväg med Alexandra hela dagen!

Hejj hejj!
Eller godmorgon kanske? :)
Nu kommer snart Alexandra hit för att äta med mig, sen tar vi bussen in till stan, fixar med mitt busskort, går till bibblan en sväng för on ska lämna böcker och jag ska se om jag hittar ngn :)
Sen tar vi bussen vidare till Getinge och ska träffa hennes mormor :) Sen till Getingebadet/simba!
Shiet as-bra väder idag ju i lilla Halmstad, love it!
Och ikväll kommer älskling hem :) love him!!
Nu ska jag börja med maten så den är klar tills Alexandra kommer hem :)
Byeee!

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Lovar, godast!!!

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Pretty Little Liars

Heeejjjjj!
Ska ta och fortsätta kolla på Pretty Little Liars!
Sjukt bra serie, älskar den! :) Har inte kommit så långt men tillräckligt lånt för att ha fastnat i den ;).

Imorgon åker jag och Alexandra hem till hennes mormor och sen vidare till Getinge-badet (hennes mormor bor i getinge, så det är väldigt nära)
Så det blir ett dags-äventyr liksom.
Men först ska jag fixa med mitt busskort som jag har lyckats tappa.. Andra gången faktiskt.
Känner mig inte så särskilt stolt och pappa är väl inte så där jätteglad på mig, he he!

Imorgon kväll kommer älskling hem, han är och jobbar, och jag saknar honom redan. Det är vid såna här tillfällen man märker att man inte kan va utan honom. Är van vid att träffa han minst en liten stund varje dag, och sova med honom, vakna upp med honom vid min sida, få se den där lilla tjuriga sidan av honom när jag väcker honom, he he!
Jaja, två dagar har jag överlevt innan :)

Nu ska jag stänga av min musik, sätta igång min serie och kolla på den tills jag somnar, även ringa Robin tror jag och säga godnatt för jag somnar snart plus att jag ska upp vid 10 imorgon, för vi tar bussen vid 12 och jag ska hinna duscha.
Vi hörs!
9 Dagar ♥

Älskling åkte nyss..

.. och jag är kvar här hemma ensam, känns väldigt tomt känner mig ensam.
Det är i alla fall fint väder så sitter ute just nu och har solat lite, ska sola lite mer snart, kanske till och med bada?
Det är ju varmt så varför inte liksom? :)
Idag så ska jag inte göra så mycket, ska städa hela mitt rum!
Ska sortera hela min gaderob, har nog 8 eller 10 lådor som är överfulla, och då är ändå inte alla mina kläder i dom?
Det fula är att jag använder inte ens hälften av mina kläder..
Så det blir att sortera den :)
Fast lite senare, för nu ska jag lägga mig i solen lite mer och bli bruuun! Eller ett försök till det iaf ;)

Med älskling min!

Hola!
Är hemma hos mig i lilla Trönninge med älskling min!
Vi är sjukt sociala med varandra nu när vi sitter vid en varsin laptop, he he!
Nej men vi har faktiskt inte suttit vid datorn innan idag alls, så det gör inget. Fast hade inte klagat på om han hade velat mysa lite istället..
Vi var nyss ute och gick en runda, de var mörkt men läskigt.
Nu är vi inne igen och jag ska sova snart, vet inte vad han ska göra men det bestämmer han.
Först tänkte jag visserligen laga pytt i panna för är sjkt sugen på det, och har verkligen jätteont i huvudet, har haft det hela dagen.
Jag säger hejdå för denna dagen, antar inte att det blir mer inlägg, för som sagt ska jag snart sova för jag ska upp 8 imorgon och var uppe länge nu natten innan och natten innan det.
Så godnatt!!



5e bilden: En gammal bild på dig själv.

Jag och syster i Hollywod 2003!

Känner att jag inte Har varit så duktig me...

img_5674 (MMS)

Känner att jag inte Har varit så duktig med bloggen nu de senaste dagarna.. Iaf så i fredags sov jag hos Bella :) vi kollade på film och så. Sen lördagen på kvällen var jag med Evelina och det slutade med chill-fest hos Adina med Michelle och Sandra! Igår var jag med Robin hela dagen, vi hade en del att snacka om typ.. Sen på kvällen var vi hos Fredrik med bland annat Annie och Ida :) just nu sitter jag och kolla på film med älskling och ska snart ringa gymnasiet om en grej. Jag lovar att blogga mer senare idag.


RSS 2.0