Rubrik jaaaaaa

Heeeeeeejjjjjjjjjj
Orkade faktiskt inte blogga igår, ledsen men orkade faktiskt inte. Hade nog inte så mycket att skriva om ändå. Idag har varit en dag som verkligen har gått från bra, till lite mindre bra, senner till botten så långt det går, sen bättre påväg upp, ramlar ner på botten igen, tar mig upp och har klättrat mig upp till ett helt okej läge nu. Har varit lite i stan, blev en glass och fick även med mig brun utan sol hem. Sen åkte jag och pappa till Johan (han som kollar min rygg, även min fabror) och fixade ryggen nu det sista. Tredje gången jag har varit där för denna anledningen så får hoppas att det är bra nu, han säger iaf att det ska va fixat nu men får jag ont så ska jag ringa honom. Så hoppas verkligen att det är bra nu. För vad jag än gör så får jag ont i ryggen efter en lite längre tid. Hoppas då att det är slut med det :)


Imorgon, på torsdag, på fredag och på måndag är jag ledig, så jävla skönt!! Så det blir att bara ta det lugnt, eller nej det blir det ju inte.. Imorgon händer inget speciellt tror jag mer än träning på kvällen, torsdag ska jag jobba först sen tävling på eftermiddagen. Fredag kommer Ebba hit och vi tänkte fira mig då med Alexandra också, sen lördag ska jag till Danmark och söndag ska vi åka och hälsa på vår nya bebis (en valp, haha) Så så mycket ledigt får jag inte, de är väl mest fredagen på dagen som jag är "fri". Men nästan bättre när man har mycket att göra för då blir man aldrig rastlös. Aja nu måste jag sluta skriva för ska kolla på Glee! Bästa serien, tröttnar aldrig. Kollar om och om igen på alla avsnitt! Vi hörs! :)



The scars of your love remind me of us they keep me thinking that we almost had it all

Lallala denna kvällen suger, har inget att berätta, är bara hemma helt ensam, orkar inte göra något, vill gå ut en runda, själv isf, men orkar inte, just nu vill jag bara vara för mig själv, tänka igenom allt, orkar inte skolan imorgon, känns som att jag fortfarande har feber. Får se hur jag känner imorgon. Antagligen bättre men man vet ju aldrig.
Aja nu ska jag kolla några avsnitt av Glee och hoppas på att bli lite gladare av det, för människorna rut mig just nu gör inte saken bättre. Sen ska jag sova, godnatt!


I need you more then ever.<3





Presenter!

Nu har gästerna precis åkt, det var trevligt att träffa alla!
Även om det inte var så länge sen, haha! ;)
Jag fick pengar, ett presentkort och en grön onepiece, så myyysig!



den som är på bilden har jag (:

Städdax

Dax att städa rummet, vi hörs! :)

Godmorgon.....

... nu är jag vaken och febern är borta, så underbart!
Idag så kommer släkten på pappas sida för att fira mig, så det är väl lämpligt att jag är frisk då ju :)
Har precis vaknat men ska snart ta en dusch hade jag tänkt, och verkligen fräscha till mig på alla mäjliga sätt.
Sen blir det att bara fixa sig, juste måste städa i mitt rum med, för kunde ju inte igår så det får bli nu idag.
Haha är verkligen inte taggad för kalas, känns liksom som så här "dagen-efter"-sjuk typ, svårt att förklara men ni vet om man är sjuk, eller har varit hela natten, sen vaknar man och febern är borta men man känner sig ändå sjuk eller inte sjuk men man orkar inget liksom.. Men det funkar väl hoppas jag, man fyller ju bara år en gång om året liksom :)
Nej nu ska jag bara lyssna klart på denna låten sen ska jag hoppa in i duchen, vi hörs antagligen mer sen idag!

Hemma igen

Hej hej, kommit hem från tävlingen nu. Det gick inte alls bra, hade ont i halsen och ryggen, kom på 8de plats av 14 tror jag, helt okej faktiskt. Men ändå inte nöjd haha!
Just nu sitter jag bara här vid datorn men ska snart gå och lägga mig, för jag har feber :(
Asså fyfan jag är inte sjuk ofta, men på min födelsedag ska jag va det!
Usch, aja orkar inte skriva mer nu, ska nog sova alldeles strax, först ta två panodil så jag kanske lyckas vara frisk imorgon när gästerna kommer!
Aja vi hörs, inte idag tror jag men imorgon iaf!
Bild sen förra helgen när jag firades hos mormor,,.

Sweet 16

Bilder genom åren..
Typ hej jag försöker va söt..
.. ser helt efterbliven ut..
.. tror att jag är så jävla snygg ..
.. har ingen aning om vad jag gör ..
.. visste inte vad lagom med smink betydde..
.. har alltid älskat klubbor ..
.. en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv,..
.. haha jadu, finns inget att säga, bilden säger allt, vi alla har en dålig tid ..
.. olika klädstilar har vi med haft..
.. och missat att vi har rand, sen att denna är svår att missa är en annan sak..
.. liten och tror att bilden är snygg, hmm aa..
.. och haft hjälm haha!! det var längesen..
.. Färgat håret mörkt och klippt det..
.. och färgat tillbaka till blont igen ..
Aa här har ni fått alla möjliga bilder från de senaste åren, alla bilder är hemska men bjuder på det idag! ;)

Rubrik

Godmorgon!
Ja ni kanske tycker jag är helt dum i huvudet som är uppe klockan sju en lördag, men vet ni vad, jag var uppe redan vid sex, för då blev jag väckt av pappa och Anette som kom in med frukost på sängen till mig (A) För idag är det min födelsedag och både jag och pappa ska tävla.

Han har redan åkt och ringde mig nyss och sa att han har en av mina klubbor i sin bag! Lyckat! (Y) Dagen börjar ju bra -.- Aja lånar Anettes klubba så hoppas vi att det går bra.

Filip kommer och hämtar mig typ 10 i åtta, så sålänge sitter jag här och fördriver tiden, lägger upp lite låtar som jag älskar till er nu, Veronica Maggio ♥♥♥

Veronica Maggio – Snälla bli min

Veronica Maggio – Satan i gatan

Veronica Maggio – Dumpa mig

Christian Bautista – The Way You Look At Me

Elton John – Can You Feel The Love Tonight



Cause there's something in the way you look at me,


Inte varit hemma.

Hejj.
Kunde inte blogga igår för sov hos en kompis, eller kunde ju ha bloggat men orkade inte riktigt.
Igår var jag iaf i skolan, ganska lam och meningslös dag, men okej. Sen på eftermiddagen var jag och hälsade på Bella, Marcus och Cornelia. Eller jag och Bella träffades först i stan så fikade vi sen stack vi hem till dom. Jag hängde med Bella och Cornelia till BVC för att se hur mycket Cornelia hade vuxit :) Hon är så söt. Sen var vi lite till hos Bella, sen tog jag bussen in till stan, på senare eftermiddag/kvällen kollade jag på HBK med en kompis. Första halvlek spelade HBK inte alls bra, men andra spelade dom mycket bättre, stod 0-1 till IFK efter första, sen blir det 1-1 i andra, vi stod mitt i klacken så när HBK gjorde mål så började ju alla runt om hoppa och massa sånt så jag blir nerknuffad och ramlar ner på marken, HAHA! Sen när det är typ 5 minuter + tilläggstid kvar så gör IFK mål, HBK hade så många chanser men missade all the time.
Efter det så åt jag och min kompis på stan, sen var vi bara hemma och gjorde typ ingenting, vi somnade väl ganska tidigt skulle jag tro.
Idag har jag varit ledig, så vaknade då hos min kompis, duschade tog på mig kläder och sminkade mig sen var jag tvungen att gå typ 20 i 2, för jag skulle kolla min rygg som jag har problem med. Det är några revben som inte är okej, som håller på att läka just nu. Är ganska öm i ryggen faktiskt, det känns speciellt när jag har gått mycket och länge i rad, och om jag inte suttit på länge. Ska dit en gång till antingen måndag kväll eller tisdag kväll, hoppas det blir bra då. Tredje gången då, man säger ju tredje gången gilt så vi får väl hoppas att det gäller med!

Ikväll blir det att gå och lägga sig ganska tidigt, för imorgon ska jag upp vid halv 7 för ska tävla, har start-tid redan klockan 9. Fast rätt så skönt att gå ut tidigt, man är mycket piggare då. Fyller även år imorgon, vill hitta på något på kvällen, men jag vet redan nu att jag kommer fan inte orka. Så får höra med Alexandra om hon vill chillaaa med mig imorgon kväll och sova hos mig :)



Take these broken wings and learn how to fly


We could have it all,


2011-05-25

Dagen gick från bra, till jobbig, till bra igen och sen nu till dåliiig!
Det började med skolan, kände mig faktiskt glad för en gångs skull. Vi var på Nya Plåt som är min grupps företag nu på denna projektveckan. I början kände jag att ja men detta kommer jag nog förstå och så,, men nej det gjorde jag inte. Efter en halvtimme något sådär, så mådde jag helt plötsligt illa och var tvungen att ha något att äta, men kunde inte äta något just då. Men dagen var fortfarande bra, tills då. Då jag såg något, något jag inte ville se. Jag blev arg, ledsen, sur, allt! För jag visste att det skulle bli så, trots allt du sa igår och iförgår. Det känns bara inte som att du menar vad du sa..
Sen blev dagen bättre igen när jag var med kompis i stan, och minkompis kompisar typ, nämner inga namn i min blogg, förutom typ Alexandra, Ebba, typ (: så blir lättare att säga så!
Sen var jag på träning nu nyss, det gick väl helt okej, men kändes i ryggen..
Ska kolla den på fredag faktiskt. Yeayhh!
Och nu är allt bara jobbigt, så skriver inte mer nu.
Vi hörs!!

Skriva av mig!

Måste skriva av mig men vet inte vad jag ska skirva, det är blandade känslor just nu. innan kändes allt skit, sen kändes det bra och nu vet jag inte längre, allt bara snurrar, jag vet itne vad jag vill eller jo det vet jag ju, men jag vet inte vad jag ska göra för att få det jag vill. det finns en annan som vill det  med. jag vet inte om det ens är lönt att fortsätta mot dig. jag vet ingenting längre. jag vet bara vad jag vill ha, varför är det alltid så att man aldrig får det man så gärna vill ha? lallala jag vet inte va jag ska skriva men jag vill skriva, det känns alltid så mkt bättre då, allt känns bättreom man har fått det ur sig. egentligen anvädne rjag inte min blogg till det, visst jag skriver texter och så ibland men vadå, jag måste väl få skirva det? och jag nämner faktiskt inte några namn, så ingen som kan ta åt sig heller, skriver jag något dåligt om någon och den personen säger att det handlar om den så vet ju den personen själv att den ahr gjort fel isf, och så.

Never insecure until I met you


Match-spel

Shooo!
Har nyss kommit hem från golfbanan, har ju tävlat mot Filip.
Det gick bra faktiskt och det var riktigt kul att spela.
Svårt att förklara hur man räknade så tänker inte ens försöka berätta, men vilket fall som helst så vann jag!!
Så får se vem jag ska möta sen, vinner pappa sin match så möter jag honom, HOPPAS!
Hade varit kul haha!
Har inget mer kul att berätta så avslutar detta nu, kommer kanske något mer inlägg ikväll.
Har heller inte någon passande bild så blir bara någon.


I've tried different ways
But it's all the same

Dålig uppdatering

Sry bloggen!
Jag har varit dålig på att uppdatera jag vet, men har inte varit hemma typ.
Eller jo igår kväll var jag hemma men jag somande innan maten haha!
I söndags var jag på kalas hos mormor, eller aa det var jag som hade kalas haha ;)
Sen direkt efter det åkte jag in till stan för skulle på bio med en kompis, vi såg Pirates of the Carribean, jag älskar dom filmerna, även denna var bra. Fast gillade inte att Orlando Bloom och Keira Knightley inte var med.
Men den var bra ändå.
Så hann inte blogga på hela söndagen.
Sen så igår somnade jag direkt när jag kom hem.
Var i stan med Alexandra på eftermiddagen sen hos en kompis som bor i stan lite senare, och tog sen 8-bussen hem.
Så jag hann inte blogga då heller.


Denna dagen har varit skit.
Allt har bara varit jobbigt, och inte orkat något. Längtar verkligen till gymnasiet. Då ska jag bara fokusera på skolan och absolut inget annat, eller jo, golf, skola och golf. Men kommer ju ha golf i skolan så det räknas lite som skola tycker jag ;)
Nej men denna dagen har varit jobbig, först då allr runt omkring i skolan, sen så har jag mått illa hela dagen och har haft värsta huvudvärk, som jag fortfarande har..

Nu måste jag byta om, för ska upp till golf-banan alldeles strax och spela match-spel mot Filip. Hoppas på vinst, för annars åker jag ut, och hade varit kul att vinna över honom (a
Haha men vi hörs kanske ikväll om jag orkar, annars skriver jag imorgon!

I've tried different ways, but it's all the same,,.

Finns faktiskt människor som bryr sig, och du är inte en av dom,,.

Dusch och fix..

.. sen drar jag till mormor för att fira mig ;)
Vi hörs senare!



Suddig måndags-outfit!

Kalas för Elli 2011

Här kommer bilder sen kalaset igår..
Terttuu o Ida
Elli o pappa
Elli o jag
Ida
Ida o Elli
Födelsedags-Elli med sin nya vagn

I will still be here tomorrow, but my dreams will not.,



Kom nyss på...

... att jag har inte berättat något om klassresan.
Fast finns kanske inte heller så mycket att berätta haha!
Först åkte vi till Elfsborgs fästning med båt, jag mådde illa från början och jag blev åksjuk, det var fullt med små-barn på båten som sprang runt överallt, jag bara kände hur allt gick emot mig. Speciellt när den där rundvandringen började!
Det blev lite bättre sen när vi började med tävlingarna, men jag kände hur jag inte orkade haha!
Vårt lag förlorade haha! Sen att vi fick pris ändå är en annan sak haha, priset var en påse nappar men jag tog ingen, fanns ingen kvar och jag pallade inte gå fram och börja tjata på att jag inte fick någon, och kände inget större behov av det heller!
Sen var vi tillbaka i Göteborg, jag köpte en klänning, sen gick vi till Liseberg!
Jag är så jävla stolt! JAG ÅKTE KANONEN!!!! Haha fyfan vad rädd jag var när jag stod i kön!
Men jag överlevde ;)
Vi var på Liseberg från 15 till 20 undefär, vid 18 tror jag så träffade jag min bror! Det var hans födelsedag så riktigt bra timat!! :D
Sen så pkte vi hem med ett tidigare tåg, så vi var inte hemma så sent som tur är, kände att jag hade inte orkat så mycket mer, för hade inte sovit så mycket natten till torsdagen!
Och jag måste erkänna att jag tog inte en enda bild, även om jag hade lovat mig själv att göra det!

Tiiiidsfördriiiiiv!

1. Hur gammal är du om fem år? 21

2. Vem var den sista du träffade? Min bror som är i rummet jämte

3. Hur lång är du? 163 cm

4. Vilken var den senaste film du sett? Hmm, jakten på lycka heter den, men såg inte hela

5. Vem ringde du senast? den senaste som JAG ringde var Ebba, men sen har massor ringt mig efter det

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Kalas för elli. Själv?      till mamma

7. Vad är dagens planer? haha kalas för min kusin elli ;) sen bara vara hemma

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms tror jag, men är det något man ska berätta så ringa!

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda sen jag var 6 år, så 10 år sen

10. När såg du senast din mamma? ca 19 timmar sedan

11. Vilken ögonfärg har du? skiftar mellan brun-gröna, gul-gröna, blå-gröna, haha allt mäjligt faktiskt

12. När vaknade du idag? 10 över 10 ungefär, pappa väckte mig, han vet hur lång tid jag tar på mig att fixa mig

13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat? haha nä

14. Vilken är din favoritplats? London

15. Vilken plats föredrar du minst? I källaren på kvällen, speciellt om man kollar en läskig film

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag är i någon stor stad och pluggar!

17. Vad skrämde dig som barn? Ormar, gör fortfarande, alla äckliga små kryp, clowner

18. Vem fick dig att skratta senast? Pappa

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Antar det, vet itne vad det är iaf, så antar inte att jag har några

20. Har du stationär eller bärbar dator? BÄRBAR!

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Underkläder

22. Hur många kuddar har du i sängen? 3

23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Har du någon gång spytt på fyllan?

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor,

26. Är du social? Ja det är jag,

27. Vilken är din favoritglass? PIGGELIN lätt!

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa väskor, skor och kläder!

29. Tycker du om kinamat? Nja, finns godare

30. Tycker du om kaffe? Nej

31. Vad dricker du till frukost? äter inte frukost

32. Sover du på någon särskild sida? Nej, eller sover jag med någon så föredrar jag höger sida, men inget tvunget liksom

33. Kan du spela poker? Grymmast,

34. Tycker du om att mysa? Jadå

35. Är du en beroendemänniska? Beroende av vad?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Haha nää

37. Vill du ha barn? Kanske

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska typ, lite spanska ibland

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ne

40. Föredrar du havet eller en pool? Pool tror jag, finns så mkt äckliga fiskar i havet

41. Vad spenderar du helst pengar på? Väskor eller kläder!

42. Äger du dyra smycken? Yes

43. Har du någon gång testat narkotika? Nej haha

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Choklad

45. Vem är den roligaste människan du känner? min pappa!

46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett på kinden, som inte syns så mycket längre, men min lillasyster rev mig haha!

47. Vad har du för ringsignal? Little House - Amanda Seyfried

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Hihi ja, jag om någon har svårt att slänga saker!

49. Flirtar du mycket? Nej

50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hos Alexandra, hon är med i bakgrunden, men hon ville inte synas så redigerade bort henne

51. Kan du byta olja på bilen? nä men kan se hur mycket det är kvar

52. Har du fått fortkörningsböter? med cykel då eller?

53. Vilken var den senaste bok du läste? hmm, någon engelsk liten bok, ca 32 sidor

54. Läser du dagstidningen? nej inte ofta iaf, om någon ska visa mig något så läser jag givetvis det!

55. Prenumererar du på någon veckotidning? nää

56. Dansar du i bilen? Jag sitter ner i bilen?

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? tror det var RixFm med Robin på tåget haha!

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ingen aning,

59. När var du i kyrkan senast ? måste varit konfirmationen för mer än ett år sen, har inget minne av att jag varit där efter iaf.

60. Vad är din favoriträtt? Kycklingsallad eller grekisk sallad, men ska vara riktig grekisk sallad!


Kalas!

Godmorgon!
Idag ska jag på kalas hos min supersöta kusin, Elli, som fyller 4!
Shit vad tiden går fort asso!
Det är fint väder just nu så hoppas att det håller i sig hela dagen, för jag hade tänkt ha klänning på mig!
Vi får hoppas på det bästa, men vet dock inte vilka skor jag ska ha till..
Klänningen är vit så kan kanske ha oranga, eller nej, jag ska inte ha klänning.
Den tar jag imorgon istället.
Idag tar jag nog shorts
Eller jag vet inte.
Haha hatar sånt dilemma!
Men blir väl enklare sen när jag kommer till gaderoben och ser kläderna, eller kanske inte.
För min gaderob är överfull
Ändå så har jag aldrig kläder som jag kan använda.
Mina föräldrar klagar alltid när jag köper kläder
Dom säger att jag redan har överfullt med kläder
Men det har jag inte!
Aja nu ska jag in i duschen snart,
Vi hörs förmodligen senare idag!

Mat, mat och mat!

Igår var jag och min bror ätit med farmor, farfar, fabror, farmor syster Tertuu från Finland och hennes dotter Elli.
Shit vad jag har saknat dom assoo.
6 år sen som jag träffade dom, så var riktigt kul att se dom igen :)
Vi var först då och åt hos fabror, hans restaurang, gud vad god mat!!
Sen åkte vi alla, förutom farbror, vidare till flygstaden och handlade lite,
Sen så åkte vi hem till farmor och farfar och fikade, kladdkaka och jordgubbar!
Sen så körde farfar mig till stan och Jonathan till pappas jobb för jag skulle möta mamma i stan och Jonathan skulle hem. Jag träffade mamma utanför Ur & Penn, hon skulle fixa något med sin klocka, göra den mindre tror jag. Sen gick jag och hon till Scorette, för jag behövde ett par skor och hittade faktiskt ett par för ovanlighetens skull.
Sen så missade jag precis bussen, så tänkte att då kan jag väl gå runt lite, gick lite överallt, sen så gick jag till cubus, och köpte en bh, typ krämvit, perfekt till två klänningar jag har. Sen kollade jag på klockan och märkte att jag precis hade missat nästa buss så jag gick lite mer. Köpte present till mamma sen sa Robin att jag kunde va med honom om jag ville så jag mötte han och Simon på stan.
Sen åkte jag hem typ vid 7 halv 8 något sånt, och så åt jag, var bara hemma på kvällen, skulle egentligen ut med Alexandra men jag somnade haha, sry gumman!

Ny design!

Som ni förhoppningsvis märker så har jag ny design by http://juliafredrikson.blogg.se/ som var så snäll och hjälpte mig :D TAAACCKK!!!
Blev riktigt glad när jag fick ett sms av henne innan idag att hon ville hjälpa mig, det gjorde min dag så mycket bättre.
Kommer inte blogga mer idag tror jag, för jag sover inte hemma inatt. Och tar inte med mig datorn, inte lönt typ.
Imorgon är det klassresa och då ska vi till Göteborg, förhoppningsvis hinner jag träffa bror min med. Hade varit kul om jag hade hunnit med det.
Jag kommer givetvis finnas på mobilen och facebook hela tiden, så vill ni mig något så ring, smsa, eller skriv på facebook (;
Nu ska jag börja fixa fram grejer som jag ska ha med mig ikväll, t.ex kläder till imorgon. Vet inte riktigt vad det ska bli för väder så svårt det där med kläder. Men blir nog mina svarta jeans-tights eller ett par blå, sen tar jag med mig cykel-byxor ifall det blir varmare liksom. Så ska jag ha någon topp som passar till båda. Men det är nog inte så svårt att hitta.
Vi hörs sötnosar! ;*

¤

I just wanna be Cinderella,,
Just for one night..

2011-05-17

Vill skriva av mig
Men får inte fram några bra meningar
Allt är bara jobbigt
Är på sämsta humöret
Och alla runt om mig just nu gör saken bara värre
Jag blir sur för minsta lilla nu
Men det är bara för att jag tänker på dagen
Hur den har varit
Den har varit jobbig
Att se dig
Det är jobbigt
Att se dig vara lycklig utan mig
Det känns ännu mer jobbigt
Jag försöker visa mig stark
Fejkar ett leende på dagen
Men du ska veta att varje kväll jag går och lägger mig
Ligger jag i sängen och tänker på allt
Allt som var mellan oss
Först allt det bra
Då börjar jag le
Sen kommer den där sista veckan
Då allt vände
Det är då tårarna kommer fram
Dom slutar heller inte
Sen så är det ny dag
Känner mig lite gladare
Kommer till skolan
Direkt jag ser dig får jag som en klump i magen
Svårt att andas och vill bara försvinna
Önskar att jag hade kunnat fly
Önskar att jag inte fanns längre
Men ändå känner jag mig glad när jag ser dig
Det är exakt så jag känner då
Just då i det ögonblicket
Det ögonblicket som jag ser dig första gången på dagen
Nu när jag sitter här och skriver
Och tänker på allt
Så kommer tårarna fram
Sen kommer de bra tankarna
Då ler jag men gråter fortfarande
Oj vad långt detta blev
Men behövde skriva av mig
Vi hörs!

Cause I know that you see 
What you doing to me 
Tell me why

Sköljt ut färgen..

.. men vågar inte kolla ..

Färgen är i,,

Nu bara att vänta och seeeeee

Remember when..

Remember when I cried to you a thousand times
I told you everything, you know my feelings
It never crossed my mind that there would be a time
For us to say goodbye, what a big surprise
Remember when I cried to you a thousand times
I told you everything, you know my feelings
It never crossed my mind that there would be a time
For us to say goodbye, what a big surprise


I remember when it was "together 'til the end"
Now I'm alone again, where do I begin?
I cried a little bit, you died a little bit
Please say there's no regrets
And say you won't forget

Tumblr_ll0aqxmy191qj2ld8o1_400_large

VeronicaMaggio

FAAAN!!!
Vi ska på klassresa på torsdag, eller aa jag kan inte riktigt kalla det för klassresa, men iaf vi ska till göteborg över dagen och så ska vi på någon fästninge, typ som fångarna på fortet och sen liseberg. Inte det bästa men slipper skola iaf,
Men iaf, nu får jag precis reda på av min bror som bor i göteborg att på fredag så ska Veronica Maggio ska spela på Liseberg på fredag
VAFAN!!!! Kunde vi inte väntat med klassresan en dag?!
Åååh så suur jag är :(
Fan vad kul det hade varit att se henne. Asså henens röst är så underbar och älskar hennes låtar!!!
Fan bud på att stanna i göteborg en natt och sen se henne dagen efter!

It's all about you, always

Rubriken säger allt men detta ska inte bli något "Tycka-synd-om-mig-själv-inlägg"

Var nyss ute och åkte med familjen i fars min nya bil
Men fråga mig inte vad det är för någon
För vet bara att det är en Subaru, men det är allt!
Rätt så nice färg med, eller riktigt nice, tyckte om färgen! Typ CHAMPANGE-färg (:

Nu nyss skickade jag iväg min bror till Rolles, eller aa han skulle dit ändå, så han ska köpa en choklad till mig (y
Fyfan vad nice! Så jävla choklad-sugen så det är helt sjukt.
Choklad är det bästa jag vet
Det är något som aldrig sviker dig och som alltid kommer finnas där för dig
Choklad är nog min bästa vän!
Sen att det låter som att jag är värsta tjockisen nu är en annan sak
Men det får ni avgöra själva, eller hur?

Det blir inte att färga håret idag, vi märkte att det hinner vi inte,
Får se om det blir imorgon, om hon inte har träning då (:
Huvudvärken är fortfarande kvar, och jag TÄNKER INTE GÅ TILL SKOLAN om jag har huvudvärk hela kvällen
Nu avslutar jag detta inlägget med en bild på mig från idag, kommer kanske senare en bild på dagens outfit om ni har tur.. (;





,

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer
Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd.

Så jag känner, men det går att ändra
För tro det eller ej
Men jag älskar fortfarande dej

Ångrat mig!

Okej det där med nyttighet är verkligen inte min grej
Fan att det ska va så svårt
Haha tror jag tar och skiter i det
Inte så att jag kommer äta mer onyttigt nu
Men kommer väl vara som vanligt
FAST, jag tänker mig för lite mer nu, plus i kanten typ!

Idag var skolan riktigt jävla jobbig
Gick hem efter tredje lektionen för klarade inte mer
Allt var bara jobbigt och jag hade huvudvärk med
Har fortfarande huvudvärk så går den inte över är jag hemma imorgon

Ikväll ska jag och Alexandra slinga mitt hår (y
Hon ska ringa mig när som så hoppas hon ringer snart
För är riktigt taggad på att slinga nu
Ni får en bild senare, och jag tänker inte säga vilken färg det blir
För tänk så blir det helt jävla fel!

Nyttig?

Asså jag har tänkt
Jag har tänkt att börja bli lite nyttig
Att äta nyttigare
Kanske börja träna mer
Eller iallafall vara ute och gå lite mer
För det är den enda träningen jag tycker om
Sluta äta allt onyttigt
Ni vet, det är sommar snart
Man vill ju ha The Beach Body
Och om man verkligen vill ha något
Får man ta och kämpa för det
Så det är vad jag ska göra faktiskt
INTE MER SÅNT!!!

Music, just little music.

Eric Amarillo – Om sanningen ska fram (Clubedit Radio)
Basshunter – Fest i hela huset
Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit
David Guetta – Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)
Jennifer Lopez – On The Floor
Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything
Pitbull – Bon, Bon
Lite blandat från lite blandade spellistor jag har ((:

Trött?

SVAR: JA
Blev inte att sova så mycket inatt.
Även fast jag var väldigt väldigt trött.
Såg inte klart på ESC, för somnade, men sen vaknade jag vid 3 och somnade typ 5, sen vaknade jag 8 nu på morgonen. Men jag har hunnit duscha och allt nu, så det gör väl inte så mycket. Senare idag är det träning! Men spelar bara 9 hål, för spelade 18 igår och min rygg pallar nog inte 18 idag med.
Igår på ESC så vann Azerbatjzan, jag kan inte stava till det men det stavas väl något såndär, SVERIGE KOM 3A!!! Så jävla grymt! Asså fan vad glad jag blev när jag läste det!!!! Haha seriöst, var typ 693260 år sen som Sverige ens kom bland dom 10 bästa!



♥♥♥ GO SAADE ♥♥♥

♥♥♥ GO SAADE, GO GO SAADE, GO SAADE, GO GO SAADE ♥♥♥
eric-saade

Ebba och Alexandra

Inatt sov Ebba och Alexandra hos mig.
Vi orkade inte bädda en madrass så alla tre sov i min säng, jag sa ba: aa men det är ingen fara, vi får plats alla tre.
Visst vi fick plats, men jag och Ebba somnade före Alexandra för hon satt med sin dator, och när hon skulle lägga den i sin väska så han både jag och ebba att breda ut oss så hon fick ingen plats, och hon påstår att hon försökte väcka oss men vi har inte kännt något, haha vi sov jättehårt! Så hon gick och la sig på golvet! ;)
Sen så hade min mobil tydligen ringt inatt och jag hade svarat och pratat, men jag har ingen aning om vad jag sa. Alexandra sa att jag hade sagt ja och okej några gånger, undra vad jag sa jag till? Sen hade jag lagt på utan att säga hejdå? Haha hoppas inte att personen tog illa upp :)
Och Alexandra är helt lost!
Idag på frukosten, så höll hon i osten och frågade:
Är det här osten?
Haha sötnos! JA DET ÄR OSTEN! :D
Spelar ingen roll hur tröga ni är, kommer alltid älska er ändå!<3

<3

When life gets hard
When things change
True love remains the same
And sometimes you have to step outside of the person you've been
And remember the person you were meant to be
Losing your heart's desire is tragic
But gaining your heart's desire
Is all you can hope for
When life gets hard
When things change
True love remains the same
And sometimes you have to step outside of the person you've been
And remember the person you were meant to be
Losing your heart's desire is tragic
But gaining your heart's desire
Is all you can hope for

Skor?

Kom nu på att jag har inga skor till skolavsluningen :o
Vafan ska jag ha för några skor?
Hittar inga snygga bruna, och hade varit skitsnyggt med bruna, eller en viss brun färg till den klänningen jag har, för färgen på klänningen är lite annan än den på bilden.
Seriöst, var i stan igår, var i alla skor-affärer men hittade inga skor, sitter på nätet och kollar nu, hittar inga där heller. Jag blir suuuuuuuur. :(

Skolavslutningsklänning 2011

Denna klänningen har jag beställt och fått hem, tänkt ha den på skolavslutningen (:
Ska nog ha ett brunt flätat skärp runt och ett par bruna skor av något slag :)

Declan – Tears In Heaven - Unedited
Underbar version!

Ny blogg.

Hejj hejj, jag heter Rebecca och bor i Halmstad och detta är min blogg, eller aa min ya
För er som läste min förra, http://hejjrebecca.blogg.se/ , vet ju redan vem jag är.
Om ni vill veta något så bara fråga på.
Kommer inte uppdatera mer på den, inte mycket iaf, så det är denna bloggen ni ska följa om ni vill läsa :)
Kommer vara mycket mycket aktiv på denna, pch ni får gärna komma med tips om vad ni vill att jag ska skriva och så.
Detta inlägget är väldigt väldigt tråkigt, och jag ska fixa en design, så idag kanske jag inte är så duktig med bloggandet, men hoppas att ni vill fortsätta läsa min blogg, LOVAR det kommer inte vara såna här tråkiga inlägg som detta :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0