Jag har varit stark efter allt som har hän...

Jag har varit stark efter allt som har hänt i mitt liv. På ett halv-år har mitt liv förändrats helt. Och sen dess har det bara blivit mer och mer. Jag har klarat av det än så länge, har varit tillräcklig stark hitentils.. Men man orkar inte för mycket, hur stark man än är så finns det ett tillfälle då allt bryter ut och man inte orkar mer. Jag är stolt över mig själv att jag har klarat mig hitentils, men snart klarar jag mig inte mer. Jag är ledsen varje dag och jag orkar inte ha det som det är just nu. Något måste ändras i mitt liv. Allt detta på grund av en människa, EN ENDA MÄNNISKA, har lyckats göra detta mot mig. Jag älskade mitt liv som det va, men nu står jag inte ut med det..


Taggar vi skolfoto :)

img_8330 (MMS)

Taggar vi skolfoto :)


Hej hej dålig bloggning jag vet! Denna dag...

Hej hej dålig bloggning jag vet! Denna dagen suger, orkar inte denna dagen, funderar på att åka hem. Hejdååååååå


Påväg till restaurangen där vi ska äta med...

img_5915 (MMS)

Påväg till restaurangen där vi ska äta med farmor och farfar, faster, farbror och respektive familjer. Vi ska fira farmor och farfar :) sen ikväll får vi se vad som händer, inget bestämt än. Ååh vad det ska bli gått med mat, har inte ätit ngt på hela dagen, inte druckit något på hela dagen heller, tog två glas juice innan jag stack så inte helt fel med mat snart assåå hihi! Ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg som man aldrig vet när det kommer :)


Långa ben?!??!!?!!!???!

img_0809 (MMS)

Långa ben?!??!!?!!!???!


Godmorgon! Vad händer idag? För mig så är ...

img_3414 (MMS)

Godmorgon! Vad händer idag? För mig så är det skolan som gäller först sen till Bella på kvällen, tror jag. Smsade henne nyss. Denna dagen känns jobbig men vi har en bra ide till naturen, som är tre av våra fyra lektioner idag. Har haft världens mysigaste natt med älskling inatt, hela kvällen igår var underbar, och natten, och morgonen :) denna helgen kommer bli grym,  först middag med släkten för att fira farmor och farfar, sen ska jag och Robin vidare till hans kompis för festligheter. Vi hörs senare!! ;)


2011-09-22

Sitter hemma just nu, ensam..
Systers katt är här, så hon och Siri bråkar och fräser mot varandra.
Och eftersom att detta är Siri's "hus" så smyger hon efter katten för att se vad katten gör..
Ganska komiskt att se för Siri min lilla bäbis är lite hmm vad ska man säga..
SPECIELL?
Haha hon är så söt, speciellt när man verkligen ser hur hon SMYGER fram mot katten för att verkligen kolla vad hon gör haha!
Som nyss, katten kom in hit till mig, Siri ligger jämte mig i soffan, katten går igen och DIREKT hoppar Siri upp ur soffan och springer efter henne BARA för att kolla!

Precis innan jag åkte hem så träffade jag farmor, farfar och Jonathan en liten stund på donken på eurostop och åt med dom, har ätit där två gånger idag haha! känner mig väldigt väldigt nyttig, hihi!
Jaja denna dagen har varit en liten tjockis-dag för mig :)

Var i stan med Elin en stund med, vi kollade på kläder. Hittade massa snyggt, bland annat en väska som vi båda blev förälskade i, hon köpte den idag och jag ska köpa den sen när jag får mina pengar!
Den var faktiskt skit-snygg och väldigt praktiskt? Heter det så? Tror det iaf haha, den var liksom indelad i två fack, så man ha en "sorts" grejer i ena facket och plånbok och sånt i den andra!

Det var en väldigt speciell skoldag idag för oss på drottning blanka. Kommer nog bilder sen när Sara har skickat dom!

Hör av mig senare, sålänge får ni SKITFINA bilder på mig just nu haha!







HEJ JAG LEKER FJORTIS MED BANDANA OCH SÅ VIDARE OCH SÅ VIDARE OCH SÅ VIDARE!

Godmorgon! Sitter just nu i skolan och bar...

img_2642 (MMS)

Godmorgon! Sitter just nu i skolan och bara chillar typ. Idag så ska jag ta hand om hunden direkt efter skolan, suck! Första dagen denna veckan som jag hade hunnit att hitta på lite efter skolan, men aja får väl göra det då.. Älskling bor fortfarande hos mig, vi har våra små fighter på morgon när vi ska gå upp annars är allt underbart! Har nog inte så mycket mer att säga nu, vi ska göra en sak med skolan idag som jag inte kan berätta höhö! Och jag hoppas allt går bra för Elin hos tandläkaren, usch jag ska dit 12 oktober!!!!!


Kall, blöt, och äcklig..

.. behöver nog en dusch!
Men väntar tills älskling kommer hit som tar bussen hit när som, han är här typ 5 i 8 så hans buss går väl typ 35 kanske något sånt :)



Har varit på golfavslutning idag, det var roligt och det gick grymt bra med slagen trots min hand. Slog som en gud med min favorit! Mitt lag kom egentligen delad första-plats, men eftersom att vi hade lika på sista och näst sista hålet, så var det de tredje sista hålet som avgjorde det, och då hade det andra laget ett slag mindre så det var ju lite surt. Men jag fick hålla tacktal ändå hihi :)
Så då tackade jag mina underbara medspelare som gjorde rundan rolig, och tackade min tränare som har hjälpt oss hela året med allt vi behövt hjälp med, och som kommit med massa råd inför tävlingar!
Längtar redan till nästa år när träningarna börjar igen..



Nej nu ska jag inte sitta så mycket mer här, får ju börja ta mig kläder så jag kan gå ut, sitter just nu i bara en lite längre tröja så kan INTE gå ut i det haha!
Vi hörs kanske senare, ni får en bild här iaf haha!



Jag och bror haha! Saknar sommaren!! <3

I want!

SPEAK NOW - WORLD TOUR WITH TAYLOR SWIFT!

Kommer snart ut på dvd och jag bara måste måste ha den!!!!

Ååh vad jag blir ledsen, denna helgen var ...

Ååh vad jag blir ledsen, denna helgen var planerad sen förra helgen typ, och nu ba kommer annat i vägen.. Men jag hoppas att det löser sig, bara älskling går med på det.. Aja sista lektionen nu, samhälle med chillaste läraren och ska bara gå igenom vad vi ska kunna till provet :) sen golfavslutning ikväll. Får se hur det går med min handled hehe!


Oj vad mycket bloggning det blir idag haha...

Oj vad mycket bloggning det blir idag haha, men bättre det än inget right? ;) nej men nu är jag på gymmet, fast jag står över det idag men är moraliskt stöd för Robin höhö! Det går nog bra för honom, har inte kollat så mycket än för han är längre bort och massa maskiner ivägen så har mest checkat Facebook! Måste bara påpeka att dom spelar Justin bieber här :o aja that's life hehe!


Klar med skrivningen, blev klar väldigt fo...

img_7326 (MMS)

Klar med skrivningen, blev klar väldigt fort men det kändes bra. Vet inte om jag gjorde rätt slut men vi får se vad Pierre tycker om den :) just nu sitter jag i mysen och äter godis (bilden) och ska nog snart gå och möta Robin i stan som snart har rast och jag har hål-timme till kvart i tre ungefär :)


Nyss ätit, så nu är jag liiiite gladare me...

Nyss ätit, så nu är jag liiiite gladare men fortfarande lika trött. Höll på att somna på pedmäni-lektionerna, inte lätt när man har tre i rad haha! Nu taggar vi till skrivningen, ska skriva en novell som ska handla om Marstrand typ.. Vi får se hur det går, jag har en ide om vad jag ska skriva och man får ha med sig stöd-ord så något borde jag väl få skrivet?


Förlåt för väldigt dålig uppdatering men h...

img_6814 (MMS)

Förlåt för väldigt dålig uppdatering men har verkligen inte haft tid. Har haft ganska mycket med skolan, långa dagar, denna helgen har jag varit hur trött som helst efter fredags kväll. Men men nu ska jag i alla fall bättra mig :) just nu sitter jag i skolan och gör absolut ingenting. Är klar med det jag ska göra i detta ämnet. Ååh jag är så grymt hungrig!! Bara två timmar kvar till mat haha! Idag är en ganska chill dag faktiskt. Juste har glömt berätta att jag har börjat gymma, hihi! Har gymmat tre dagar, ska gymma ikväll med. Men uppdaterar mer senare. För har inte så mycket mer att berätta för tillfället hehe! Puss!


Fotboll på tv!

Igår var trevligt, hade trevligt med trevligt folk osv osv.
Jag och Robin sov hos hans bror inatt, nu är vi hemma i stan och kollar fotboll, blackburn vs. arsenal, just nu står det 4-3 och det är typ 4 minuter kvar.
Vet inte vad som händer ikväll än, men jag bloggar nog senare. orkar inte något långt just nu haha :)
Så vi hörs senare, ;)

Lovar!

Har inte glömt er. Men verkligen inte hunnit blogga :o
Har varit mycket med skolan och jag har avrit mycket med min pojkvän och så..
Men ska bli bättre nu.
Har börjat gymma.. hehe! Trodde man inte om mig håller med, men det är sant. Gymmar med Robin på Fitness mitt i stan, väldigt fint är det där. Men nu får ni inte tro att jag är duktig på det haha, för jag fattar typ inte hur maskinerna och sånt funkar haha!
Jag gillar i alla fall cyklen för händerna ;)
Men nu ska jag dra vidare, puss
JAG ÄLSKAR DIG MIN ÄNGEL!<3

True Story

Tumblr_llq3qhomwh1qg4s8so1_500_large
Tumblr_lpovcxj3t61qc2u00o1_500_large
Tumblr_lrhbl0bv541qe8n5fo1_500_large

Till Julia..

Här har du den bilden jag vill ha, hoppas du gör något fint nu igen, litar på dig, hehe ;))

Jag? Smart?

NEJ VERKLIGEN INTE!!!

Skulle skaffa ny blogg på devote.se, men eehm heh, nej det blir inte så för jag fattade ingenting av det haha :) Så seeegt, plus att jag hade saknat denna bloggen isf, för gillar den faktiskt. Men får nog skaffa ny design snart med för har haft denna ett tag nu och vill ha några andra bilder på den nu :)
Men det löser sig väl :) Får bara se om någon är frivillig att hjälpa mig, hihi :)

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, önskar bara att det hade funnits en app med blogg.se för iPhones, så bra det hade varit. Sjukt vad jag hade varit bra på att blogga då eller? Haha!
Nu får man istället mms:a och då ser inläggen så tråkiga ut och rubriken är som den första meningen på själva inlägget, sucks!!

Sitter just nu och snacka i Skype med Robin, snackar på msn med Emma Jönsson och Alexandra, och jag som skulle ha en filmkväll? Haha blir inte alltid som man har tänkt sig, hehe!!

Ska avsluta detta inlägget nu iaf, och säga godnatt till er.
Så hörs vi imorgon, för tror inte jag bloggar mer idag, om jag inte får ett ryck ikväll av tråkhet!!
Hehe!
Puss ;)
Saknar väääärmeeeeee!!!

chill dag...

Så onödig dag i skolan, seriöst!
Hade "sovmorgon" till halv 1 ungefär för vår pedmäni-lärare kunde inte va i skolan idag på grund av något, så hon tyckte det skulle vara onödigt att vi skulle ha vikarie, så vi har fått jobba med det hemma istället. Så kom till skolan kvart över 12 ungefär. Vi skulle inte ha vår svenska för vi skulle ha föreläsning med böcker eller något, tillhörde svenska-lektionen, men en halvtimme bara istället för en timme. Sen efter svenskan skulle vi ha hål-timme, nice! Efter det pskolig. Går in i aulan, det första Elin säger är: vi har ingen psykologi idag...
ÅÅÅÅÅHHH vad jag blev glad!! :D fast både pedmäni och psykologi är roliga ämnen .. :/
Men aa en halvtimme i skolan har jag varit idag ;)
GANSKA CHILL FAKTISKT!

Så nu sitter jag här hemma och pluggar pedmäni, engelska-glosorna och naturen.
Går faktiskt bra för mig, juste när jag kom hem så märkte jag att jag va utelåst, så pappa fick komma hem och låsa upp för mig haha :)
Ska fortsätta med pluggningen och sen gå till tuvan när Robin slutar sin träning :)
Vi hörs i nästa inlägg :)
Ursäkta trassligt hår, men har ni sett vädret eller? :O

2011-09-12

Läkar-besök nummer 1

Åkte dit med Heli och Maria. Behövde inte vänta så länge i väntrummet, två sköterskor tog hand om mig, frågade lit frågor osv. Sån vanlig undersökning dom gör i början när man kommer dit.
Sen så väntar jag på doktorn lite i väntrummet, tar inte så lång tid det heller faktiskt.
En undersköterska kommer in ocksåoch tar blodprov i fingret, AJJ!
Doktorn kommer in, han var lite vimsig för han glömde lite senare bort mig, tragiskt!
Dom kunde inte säga vad det va så jag fick återtid till måndag (idag) klockan 10 för att se hur "knölen/bulan" har utvecklats osv..

Läkar-besök nummer 2

Idag då, åkte med pappa. Träffade en sköterska, skulle inte ha samma "långa" kontroll men ändå en liten kontroll typ. Sen så träffade jag läkaren, han var jättesnäll!
Han kollade på min hand, tryckte på knölen så det gjorde ont och udnersökte på det viset.
Han kunde inte heller riktigt säga vad det va. Han gissar på att det va en infektion i handleden och därav blivit en knuta, men han vet då inte med säkerhet. Det finns inte heller något man kan göra åt det, det försvinner av sig självt sa han. Om jag får ont eller så, så kan jag ta en tablett för att lindra smärtan. Och det kan ta upp till flera månader för "knölen" att försvinna..



Dagen idag då..
  • Jag vaknade då upp jämte älskling hemma hos mig <3
  • Gjorde oss i ordning och tog bussen in till stan för han skulle till skolan, jag hade sovmorgon till halv 11.
  • Tog bussen kvart över 9 till pappas jobb för att åka vidare till sjukhuset.
  • Var hos doktorn, har ju precis berättat det där uppe, hihi
  • Åkte tillbaka till skolan, har haft spanska, engelska, psykologi och naturkunskap idag
  • Gick hem till Robin efter skolan, åkte nästan direkt för..
  • Vi åkte till Trönninge, till hans samling för matchen i Laholm
  • Satt i Laholm och kollade på matchen
  • Åkt hem och nu ska jag snart gå och lägga mig
Godnatt, vi hörs imorgon..

Kollar på ceremonin om new york, lägger mi...

Kollar på ceremonin om new york, lägger mina tankar till dom som gick bort och deras nära och kära. Tycker det är jättehemskt. Gråter till och med en liten snutt.. R.i.p alla, och gammel-morfar som gick bort denna dagen fast fem år sen, många tankar till dig, saknaden är enorm<33


Orkade inte blogga igår hände ändå inte så...

Orkade inte blogga igår hände ändå inte så mycket speciellt. Var ute lite på kvällen med kompisar :) sova hos Robin på natten och är fortfarande här. Vet inte vad som händer ikväll, ingenting antar jag. Orkar inte blogga nu, vi hörs senare ikväll, kan berätta om hur det gick hos doktorn då :)


I förra inlägget ska det stå fram, inte ba...

I förra inlägget ska det stå fram, inte bak, jag satt ju längst bak inte konstigt dom hörde mig då, eller? ;)


Ååh nu är jag äntligen hemma i fina underb...

img_2265 (MMS)

Ååh nu är jag äntligen hemma i fina underbara Halmstad!<3 har faktiskt haft kul, men det räckte med en natt på den ön :) bussresan hem var hemsk! Först så var det rus-trafik i Göteborg så stod vi där i värsta bil-kön, sen på e6an var det vägarbete så vi kunde inte fortsätta på e6an så skulle vi lämna av vissa vid Falkenberg och vissa i getinge, dom ville inte ge oss en kissepaus så jag trodde jag skulle kissa ner mig helt seriöst! Till slut fick jag gå på buss-toaletten där jag håller på att riva hela toan haha!! Sen kom vi då bakom någon jättelångsam sak efter vi har stannat i getinge. Sen hade vi maximal otur med rödljusen. Men jaja nu är vi hemma iaf :) juste på bussen så skrattade jag typ, tydligen väldigt högt för folk hörde mig nästan längst bak, bara det att dom trodde att jag grät, så nu låter det som jag gråter när jag skrattar förmodligen för att jag är hes :) här kommer en av massa bilder från vårt lilla resa ;)


JAG ÄR INTE TRÖTT, BARA VÄLDIGT UTTRÅKAD O...

JAG ÄR INTE TRÖTT, BARA VÄLDIGT UTTRÅKAD OCH VILL HEM!


NU SKA VI UT PÅ TIGERJACKT!! haha det är v...

NU SKA VI UT PÅ TIGERJACKT!! haha det är vad vi gör nu på vandrarhemmet haha!! Vi har varit ute och gått i två timmar runt ön och det var storm, speciellt ute på klipporna vid havet. Lovar jag har blivit förkyld nu :( längtar hem och längtar hem till Robin och Alexandra, bloggar förmodligen inte mer idag, så vi får höras mer imorgon :)


Sitter nu i bussen påväg till Marstrand oc...

Sitter nu i bussen påväg till Marstrand och taggar tre timmar bussresa med girlsen ;) har även varit en stund och älskling, kom dit vid tjugo över sju och väckte honom och myste med honom (a) han är så mysig :) Vi får se hur mycket jag bloggar nu under dagen men ska försöka hålla er uppdaterade under dagen och morgondagen :) så kika in här lite då och då så har det säkert kommit ngt nytt roligt att läsa ;)


Idol 2011

Har nyss kommit hem från en runda med världens bästa kille!
Och nu sitter jag i soffan med datorn i knät och tv'n framför mig påslagen med Idol!
Har inte så mkt mer att skriva men kände bara för att blogga liksom, är på humör för att skriva hihi :)


Yeah, you may think that I’m a zero 
But, hey, everyone you wanna be 
Probably started off like me 
You may say that I’m a freakshow ,I don’t care 
But, hey, give me just a little time 
I bet you’re gonna change your mind 

All of the dirt you’ve been throwin’ my way 
It ain’t so hard to take, that’s right 
‘Cause I know one day you’ll be screamin’ my name 
And I’ll just look away, that’s right




Haft en mycket intressant dag idag..

  • jag har haft tre lektioner pedmäni, skojj skojj!
  • jag har haft lunch, inte god mat idag asså.
  • jag har träffat min älskling under matrasten
  • jag har haft en timme engelska idag, vi jobbade med ngr ord som jag och Elin inte kunde så vi väntade tills vi skulle rätta och fick alla rätta svar då, smarta tjejer (y)
  • jag har haft håla och då gick vi till bibblan och jag lånade två böcker!
  • jag har haft psykologi som sista lektion
  • jag har gått hem till min pojkvän efter skolan och myst lite, eller nej han skulle byta om till träning nästan direkt ;(
  • jag har varit på Willys med pappa och handlat godis och cheese-balls och dricka och mackor som jag ska ha med imorgon till Marstrand.
  • jag har varit duktig och lagat mat, pytt-i-panna, min delikatess, notera att det är typ det enda jag kan göra
  • OCH jag har varit ute och lekt med snuttan som nu ligger och sover och snarka här jämte mig.
aa det är väl inprencip så min dag har sett ut ;)
mkt intressant eller hur? :)
kommer antagligen inte blogga så mkt imorgon eller på torsdag för då är jag i Marstrand med klassen och alla andra ettor, men ska försöka, kommer inte så mkt bilder under dom dagarna iaf men ska försöka ta bilder så jag kan lägga in ngn annan dag när jag har tid :)

nu ska jag packa ner allt jag ska ha med mig imorgon så jag inte glömmer något, sen ska jag gå till min underbara pojkväns träning och lämna hans mobil för han glömde den i min väska, är min inte för gullig ibland? (a) nej men sen ska vi nog va ute och gå lite i "STORA" Trönninge, hihi :) myyys!
kommer inte träffa honom nu på två dygn, it hurts!!

nu måste jag sluta annars kommer jag inte hinna med något jag har tänkt göra ikväll. bloggar nog inte mer ikväll, vi får se. haha känns bättre att säga att jag INTE ska blogga mer för då förväntar ni er inget, men kika gärna in här vid 10 halv 11 igen, då kanske det har kommit ett inlägg, vi kan iaf hoppas ;)



www.snyggtjej.nu.NOOOOOOOOOOOOOT!!!!!!!

Nu taggar vi Marstrand imorgon guuurlz!!  ...

img_3514 (MMS)

Nu taggar vi Marstrand imorgon guuurlz!!  Är i skolan har tre timmars pedmäni, riktigt nice! Älskar dom lektionerna :) vår lärare är så söt! Just nu har vi morgon fika, eller aa vi fikar inget men första rasten är nu. Vi hörs mer sen ;)


Dagens outfit! På väg till skolan snart, v...

img_6008 (MMS)

Dagens outfit! På väg till skolan snart, väntar på bussen nu :)


Bloggtorka??

Ja tyyyp!
Har inte orkat
Har inte haft tid
Har inte haft något att skriva om,
Hur kul är det för er att få veta att aa jag hade den lektionen, sen den lektion osv osv. Haha nej sånt orkar jag inte ens skriva om. Denna helgen har varit rolig, har varit med älsklingen hela helgen, han är myyys!

Imorgon har jag sovmorgon vilket jag gillar starkt! Till halv 11 eller ngt sånt så tar väl bussen vid 9 så är jag inne halv 10 och hinner kanske fixa med skåp och lite såna grejjjor :)

Nu ska jag kolla på Pretty Little Liars vilket är min nya favorit-serie, eller aa tar ju inte Gossip Girls och Glees plats så, men den är ny för mig så jävligt bra är den med :)



I wanna go back!<3

Förlåt för dålig uppdatering dom senaste d...

img_7365 (MMS)

Förlåt för dålig uppdatering dom senaste dagarna men har verkligen i orkat har varit jättetrött på kvällarna.. Iaf nu är denna skolveckan avklarad, sitter just nu med alexandra på roberts och fikar :) bloggar mer sen :)


RSS 2.0