2011-10-31

Get It Right..

Tar en blogg-paus tror jag, bloggare kansk...

Tar en blogg-paus tror jag, bloggare kanske ngn gång ibland. Men orkar inte blogga så mycket.. Vi hörs!!


Hemma från mässan nu, gick jättebra! Just ...

img_8717 (MMS)

Hemma från mässan nu, gick jättebra! Just nu ligger vi i soffan och kollar på fotboll på tv, håller på att somna, har inte sovit så mycket inatt fast var pigg när jag vaknade. Men man blir nog lite trött av att stå där hela dagen. Men lite roligt med. Träffar massa folk och så ju :) vet inte vad som händer ikväll men får väl se om det händer något kul! Jag bloggar mer senare ikväll tror jag eller så bloggar jag imorgon när jag har tid ;) puss!


Hade trevligt igår med trevligt folk :) de...

Hade trevligt igår med trevligt folk :) det var kanske lite segt men kul ändå. Just nu ligger vi i sängen och ska alldeles strax gå upp, för sen ska vi till arena-hallen och hjälpa Robins mamma :) juste, hade ju prov igår med ju, i samhällskunskap. Jag tror det gick bra faktiskt för svarade på allt!!


Har prov imorgon och orkar inte plugga mer...

Har prov imorgon och orkar inte plugga mer, men känns som att jag kan det! Så det hoppas vi på nu. Funderar på att börja göra lösnaglar men vet inte om jag orkar det ikväll.., ska jag kanske bara måla dom? För något måste jag göra, haha! Och inte så smart att göra lösnaglar klockan halv tio en torsdags kväll när jag är lite halft död.. Skiter nog i naglarna ikväll helt, fixar imorgon eller något istället (y) idag har jag varit med Robin :) vi kollade på filmen "kartellen" jag fattade inte så mycket av den för såg inte allt men det jag såg var lite läskigt fast spännande läskigt :) sen har vi varit ute och cyklat från hans brors lägenhet till stan, och byta om för vi skulle hjälpa Heli med en sak på mässan. Hon ska va med på bomässan så ska vi va där och hjälpa till. Det blir nog ganska roligt och intressant! :) så ni kan ju komma till arena hallen där mässan är och besöka oss ;) nu går jag nog snart och lägger mig, ringer älsklingen min först en liten stund, sover, vaknar upp med glatt humör och taggad för det är äntligen fredag och vi börjar med att gymma. Är faktiskt väldigt taggad på det! :D vi hörs imorgon, FÖR DÅ ÄR DET FREEEEEDAAAAAG!! :D puss :)


Rosa Bandet-galan

Sitter hemma och kollar på Rosa Bandet-galan med pappa och en lagom vild hund som nyss började äta på pappas mat som han hade, haha!
Pratar även med älskling lite på facebook. Han är i hans brors lägenhet så har jag hans mobil i min väska, lyckat! (y) men ska dit imorgon vid halv åtta kanske något sånt om jag inte missar den. Vill faktiskt hinna med den för hinner var lite med honom då innan han börjar, för jag har sovmorgon imorgon :) ska inte till skolan förrän vid tio typ :) för ska på någon träning till en mode-visning på gymnasie-mässan :o haha varför gick jag med på det?!?!?!?!
Aja det blir nog kul, eller? HAHA!
Nu börjar programmet igen så vi hörs kanske senare, puss!

Grattis världens bästa Elin på din födelse...

img_0182 (MMS)

Grattis världens bästa Elin på din födelsedag!! Ha en toppendag!! Puss love you hjärtat!! :D<3


Oj mitt bloggande går inte så bra känner j...

Oj mitt bloggande går inte så bra känner jag, men är mkt i skolan och hemma osv osv :) men ska skärpa mig !!


Grattis världens bästa Elin på din födelse...

img_0182 (MMS)

Grattis världens bästa Elin på din födelsedag!! Ha en toppendag!! Puss love you hjärtat!! :D<3


Dagens outfit, nu har jag precis gjort mig...

img_7641 (MMS)

Dagens outfit, nu har jag precis gjort mig klar! Så nu drar jag mig till skolan, buss går om 20 minuter så är hemma liten stund till :) ha en bra dag allihopa, idag ska jag faktiskt försöka ha en väldigt bra dag! (y)


23.03

  • Älskling skulle ringa mig för en timme sen.
  • Jag har blivit klar med min svenska-uppgift
  • Jag har bara naturkunskap kvar att plugga
  • Jag har suttit och lekt med lite bilder
  • Är på lite dåligt humör
  • Lyssnar på lite lagom deppiga låtar
  • Trots deppiga låtar så blir jag gladare av musik
  • Skönt med sovmorgon imorgon!
  • Saknar redan min pojke, som jag träffa för 5 timmar sen senast
  • Oj vad dom 5 timmarna lät mycket just nu
  • Dags för mig att avsluta detta och lägga in bilder

© Rebecca Eriksson

It Will Rain,

Är inte på så särskilt bra humör, mår allmänt inte bra.
Orkar inte denna dagen.
Onsdagar är så jobbiga, men nu är denna dagen över, äntligen!
Så nu ser vi bara fram emot helgen och taggar till den.
Vet inte riktigt vad som händer i helgen, me något roligt kan det väl ändå få bli?
Behöver ha något roligt känner jag, hade jag bara kunnat så hade jag suttit och skrattat hela dagen, hehe

Idag var jag och Jennifer på besök hos Östergårds-skolan och visade upp "vår" skola, det var faktiskt kul, och det var kul att berätta för folk om sånt som folk berättade för oss förra året. Kändes så annorlunda och samtidigt kul liksom :)

Sitter just nu och pluggar svenskan, kollar facebook, bloggar, lyssnar musik, väntar på att älskling ska ringa, snackar med Jennifer på facebook, kollar lite bloggar....
Att man lyckas göra så mycket samtidigt när man bara ska PLUGGA!
Aja det får gå som det går på detta arbetet för jag fick reda på det nu ikväll eftersom att vår lärare sa det idag på lektionen när jag och Jennifer va på Östergård, och det ska va inlämnat idag?!

För att pigga upp er så ska jag tipsa lite musik som jag tycker är lite mysig :)

Bruno Mars – It Will Rain
Bruno Mars – Marry You
Bruno Mars – Just The Way You Are
Bruno Mars – The Lazy Song
Taylor Swift – Last Kiss
Taylor Swift – Picture To Burn
Taylor Swift – A Place In This World
Taylor Swift – Never Grow Up
Bruno Mars sings everything a gilr wanna hear, Taylor Swift sings everything a girl says.



HV71 ♥ Stefan Liv ♥

var på HV - Aik i lördags med älskling, så här kommer några bilder!

image description
image description
Stefan Liv, så fint det var att se alla ljusen som var där för att hedra honom.
Gillade att det även hängde halsdukar från andra lag, som t.ex Djurgården och Aik.
Det visar att folk bryr sig.
R.I.P ♥
image description

Är på hockey för första gången och gillar ...

img_2001 (MMS)

Är på hockey för första gången och gillar det redan :) 2-0 till Halmstad och har gått 9 minuter! Taggaaaa!!


Sitter i combi-hallen och kollar Robins tr...

Sitter i combi-hallen och kollar Robins träning... Så snäll som jag är ;) händer väl inte så mycket mer än det. Idag åker jag hem och sover hemma igen. Har haft det jättebra hos faster och kusiner! :) idag har jag som sagt varit ledig så har varit hemma hos kusinerna och haft lite skoj med simon. Sen kom farmor också dit så då gick jag Hanna och farmor en långrunda med Tess! :) det var ganska kallt ute men väldigt skönt! Vid två-tiden åkte jag in med bussen till stan, och där satt ida på bussen haha! Sen väntade jag på älskling lite i stan tills han hade slutat så gick vi hem till honom och kolla lite tv. Sen gjorde vi även en väldigt god kladdkaka. Har tyvärr ingen bild att bjuda på så detta får bli ett tråkigt textinlägg detta med ;) vi hörs!!


Ledig idag! (y) så sitter nu med kill-kusi...

Ledig idag! (y) så sitter nu med kill-kusinen och kollar på Sunes jul ;) vi har nyss spelat lite jatzy och sånt, han är hemma idag för han är lite smått sjuk :/ så då får man va underhållningen ;) haha nej men senare i eftermiddag ska jag in till stan och träffa älsklingen min :) han är i skolan nu och slutar nog vid tre något sånt :) nu ska jag fortsätta kolla på Sune så vi hörs senare ;)


Hemma hos kusinerna nu. Har nyss ätit mat ...

Hemma hos kusinerna nu. Har nyss ätit mat och nu sitter vi framför datorn och äter cuba-cola-glass :) det gick jättebra hos tandläkaren idag hade inga hål *överlycklig tjej* :D hade även en jättemysig eftermiddag med älskling, ååh vad jag älskar den killen, så underbar han är!!! Sov lite hos honom för var så trött och han var så gullig min älskling!! Har inte så mycket mer att säga faktiskt så vi hörs i nästa inlägg :)


Godmorgon! Sovit gott? Det har i alla fall...

Godmorgon! Sovit gott? Det har i alla fall jag. Vad jobbigt det var att gå upp idag, var så sjukt trött asså. Men nu är det bättre efter att jag duschade :) ska snart till tandläkaren, tar bussen härifrån till stan om en halvtimme ungefär. Jag hoppas att älskling hänger med mig asså :) efter tandläkaren blir det in till skolan och aa göra det man gör i skolan haha. Slutar kvart i fyra idag, suck! Gillar inte onsdagar, dom är så långa och vi har 6 lektioner med :/ aja imon är jag ju ledig och fredag sovmorgon! Ååh vad jag älskar denna veckan! Sovmorgon måndag tisdag torsdag och fredag, inte helt fel ;) sen sista lektionen är idrott och då är det spinning denna veckan så det är ju bara som vanlig träning inför helgen liksom ;) vi hörs senare, kan inte komma på mer att skriva så vi hörs i nästa inlägg :)


Är hos kusinerna nu. Åkte hit vid halv sju...

Är hos kusinerna nu. Åkte hit vid halv sju för var massa krångel med bussen haha. Vi har typ snackat ätit och kollat fotbollen, Sverige - Holland. Galen match! Massa mål, HEJA SVERIGE!!! matchen håller fortfarande på men vi gav upp för är så jäkla trötta, hon har tränat idag och jag har varit lite halvt sjuk, ont i halsen och så, så nu säger vi godnatt för ikväll så hörs vi i nästa inlägg som förhoppningsvis kommer imorgon. Btw, imorgon ska jag till tandläkaren :/ så kommer inte på de två första matte-lektionerna, men går faktiskt hellre dit än tandläkaren för jag vet att jag har ett hål och då kommer jag få återtid och det orkar jag fan inte! Egentligen kan dom väl inte tvinga en att gå dit eller? Aja godnatt ;)


Älskling hemma! Så underbart att träffa ha...

img_9989 (MMS)

Älskling hemma! Så underbart att träffa han igen! Sov hos han inatt, myys! Ska va med han lite idag efter skolan sen åker jag hem till min faster och mina kusiner och sover där några nätter för pappa är iväg på affärsresa. Köpte ny jacka igår, super-go är den! :) har köpt nya skor med, ganska fina. Valde mellan dom och ett par andra som va lite finare men dessa var skönare och enklare att ha till alla möjliga färger på byxor, eftersom att jag inte har vara vanliga blå-jeans utan även svarta bruna marinblå oranga oliv gröna osv :)


Vad ska man göra när man väntar på att älskling ska komma till Sverige..?

Antingen eller
1. Pierca näsan eller tungan?
- Tungan
2. Vara seriös eller rolig? - Rolig. men inget fel på seriös i vissa tillfällen
3. Dricka röd eller grön mjölk? - dricker inte mjölk
4. Brinna upp eller drunkna? - vet inte :o
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Föräldrar.

Svara ärligt
1. Tycker du om någon?
- Jaa!
2. Sol eller måne? - Sol
3 Vinter eller höst? - Höst, vintern är för kall men kan också va mysig! :)
4. Vänster eller höger? - Höger hänt, både höger och vänster-fotad 
5. Soligt eller regn? - Soligt
6. Vaniljglass eller chokladglass? - Chokladglass!

Senaste 24 timmarna.. Har du..
1. Kysst någon? -
Nää.
2. Sjungit? - haha jaaaa 
3. Blivit kramad? - yes
4. Känt dig fånig? - vet inte haha :)
5. Saknat någon? - JAAA, saknar Robin hela tiden!!
6. Dansat galet? - nej
8. Klippt håret? - nej
9. Gråtit? - aa
10. Ljugit? - Nej 
11. Blivit kysst? - nej!

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 21.12
2. Fullständigt namn? - Rebecca Susanne Eriksson
3. Vart bor du? - Halmstad.
4. Hur många barn vill du ha? - 1 eller 2
5. Vill du gifta dig? - Ja.
6. Rullar du spagettin eller skär du den? - Skär.
7. Har du ätit sushi? - Nej.
8. Favoritglass? - Piggelin
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - vet inte, två kanske?
10. Humör? - Trött och lite ledsen

Grejer
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?
- haha jaa, men längesen :)
2. Har du en hund? - aa
3. Sover du helst själv eller med någon? - med Robin!
4. Tror du på spöken? - aa faktiskt

Fem SKULLE
1. Skulle du vilja vara längre?
- Nej.
2. Skulle du vilja väga mer? - NEJ!!!!
3. Skulle du bli arg om din pojkvän/flickvän gjorde slut om du har/hade någon? - fattar inte ens meningen
4. Skulle du vilja ha sex nu? -
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nej

Tio KAN
1. Kan du röra på öronen?
- Nej.
2. Kan du slicka dig på näsan? - nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - nej
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Ja, jag tycker iaf det, sen är det väl upp till dom?
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - nej haha, eller jo när jag sover kanske, fast Robin säger att jag pratar i sömnen..
6. Kan du vara på en fest utan att dricka? - Yes.
7. Kan dina vänner lita på dig? - Ja.
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Ja, verkligen! 
9. Kan du suga? - Haha? ;)
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - yees

Femton HAR
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
- mm
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - aaop
3. Har du syskon? - yes
4. Har du någonsin haft sex med någon? - Ja.
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - aa det tror jag nog
6. Har du varit full den här månaden? - nej, 
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - lite faktiskt ja, men har ignet bättre för mig ;)
8. Har du borstat tänderna den senast timmen? - nej senast i morse
9. Har du pussat någon som är mer än tre år äldra? - nej
10. Har du haft sex med någon som är mer än tre år äldre? - nej
11. Har du haft ett förhållande med någon som är tre år äldre? - Nej.
12. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger eller gjort det? - nej
13. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - hehehe!
14. Har du haft sex med tre personer? - nej!
15. Har du ljugit på någon fråga än då? - nej

Tjugo VEM
1. Vem är din bäste vän?
- Alexandra
2. Vem älskar du? - Robin, Alexandra, och många till!
3. Vem hade du senast sex med? - Robin
4. Vem vill du bli full med? - Robin?
5. Vem är den bästa artisten? - Taylor Swift, för för mig så talar texterna till mig! 
6. Vem pratade du senast i telefon med? - Pappsen
7. Vem har du en liten crush i? - STOR* Robin!
8. Vem är snyggast i hela världen? - För mig-Robin<3
9. Vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det? - va? 
10. Vem är snällast i världen? - Alexandra!
11. Vem är din bästa kompis? - Alexandra, hallå? redan vatt en sån fråga ju?
12. Vem vill du prata med? - Alexandra som antagligen sover för hennes rum är släckt, och Robin som är i Finland :/
13. Vem sov du senast med? - Jennifer
14. Vem såg dig full senast? - vet inte
16. Vem vet allt om dig? - Robin och Alexandra 
17. Vem hatar du mest? - Vågar inte nämna hennes namn, hon kommer anmäla haha! Hon sa att hon skulle göra det sist jag nämnde hennes namn för hon stalkade mig! :)
18. Vem kramade du senast? - Linn och My
19. Vem kan berätta allt för dig? - Mina vänner och pojkvän!
20. Vem kan du berätta allt för? - Mina vänner och pojkvän

Saknar dig!

Älskling kommer hem imorgon, han är på väg hem nu! Saknar han så mycket :(
Hoppas han har haft det bra i alla fall, har snackat med han lite varje dag, vissar dagar mer än andra..
Men imon är han hemma och det känns som en evighet!
Men imon, när jag har slutat skolan, så är han äntligen hemma!!!
Älskar dig<3

Målat Naglarna (y)

img_1462 (MMS)

Målat Naglarna (y)


Sitter i hamnen med girlsen. Har rast i en...

img_5469 (MMS)

Sitter i hamnen med girlsen. Har rast i en timme, en lektion sen håltimme och sen en lektion. Hade prov i pedmäni idag, fick B som nästan är MVG! Hihi stolt tjej!! (y)


What are words? How to save a life.

Robin spelar lite FIFA just nu, och jag är så snäll och tjatar inte på honom. Kanske för att jag vet att det spelar ingen roll om jag tjatar för han slutar inte för det, hehe!
Men nu sitter jag i alla fall vid hans dator så jag har lite mer att göra än vanligt, hehe! Jag kan ju till exempel meddela er om detta SUPER-INTRESSANTA!
Just nu sitter jag bara och checkar facebook om och om igen, och lyssnar på What are words och How to save a life. Det är två av dom låtarna som jag känner något för.
What are words, den är bara så sann, älskar hela texten och innebörden, speciellt om man ser musik-videon. Den visar att livet kan helt plötsligt ändras helt och att man ska ta hand om varandra och älska varandra för den man är, inte det man gör.
How to save a life, den lyssnade jag på hela tiden förra vintern när vi hade avlivat min förra hund. Det handlar också om livet och aa, den texten kanske inte har samma mening men det är just det att jag har dom minnena jag har.

Nu ska jag inte tråka ut er ännu mer haha, har gjort två riktigt tråkiga inlägg idag, men mitt liv är tråååk och har inget att skriva om längre haha!
Vi hörs ikväll!
Du är den finaste jag vet, och jag älskar dig med hela mitt hjärta.
30 September 2010
Över 1 år, du är underbar!

Lördagen den 1 oktober

Haha hela dagen va bara kaos!
Lyckad lördags-kväll blev det trots allt krångel.
Var på förfest i Elins systers lägenhet med Elin och Michan, trevligt trevligt!
Sen drog vi vidare till Vallås på fest där Robin va.
Haha han inte va där så länge eftersom att vi kom dit typ 11, sen ba tog festen slut och alla bråkade typ då.. :o
Jaja, vi drog in till stan igen där vi gick runt lite.
Jag hade kul i alla fall, med trevliga människor.
Trots att det var mycket som hände så blev det lyckat!

Idag så har jag hjäpt Elin att städa lite där hemma hos hennes syster sen igår då! :)
Sen så har jag och Robin åkt med hans mamma till stenalyckan och köpt skor till honom, och citygross för att köpa lite mat.
Han åker på onsdag till Finland på begravning :/
Usch, så hemskt!
Kommer hem på måndag igen, så har lovat att komma hem och mata Lillen (katten) varje dag, eftersom att min skola är ju granne med honom, så det blir ju ingen omväg liksom :)
Men kommer sakna min lilla älskling! :(

Senare idag ska jag bara hem och sova, och kanske plugga lite, men får se. För har inte så mycket material till det hemma, hehe!
Måste bara säga att jag fick C på mitt psykologi-prov, hihi faktiskt nöjd, det är typ samma sak som VG!
Sen på mitt svenska-prov fick jag A, som är MVG, så det blev jag faktiskt glad för!
Det går bra nu!
Nu börjar detta inlägget bli alldeles för långt, så slutar nu. Fast har visserligen inte bloggat så mycket senaste tiden, hehe! men lovar ska bättra mig!
image description
Jag och Jennifer innan skolfotograferingen.

RSS 2.0